долмио



Dolmio

Автор Fendi задал вопрос в разделе Прочее кулинарное

соус Долмио в домашнем приготовлении? плиссссссссссссс и получил лучший ответ

Ответ от Владимир Птохов[гуру]
К сожелению ленюсь перевести. Вот рецепт. Spaghettie Bolognese Dolmio Sauce (serves six) 500g beef mince 650g onions 4 400g tins of chopped tomatoes 200g tomato concentrate 8 tablespoons olive oil 1 teaspoon salt (as people started moaning about the amount of salt used - do me a favour, add up the weight of all ingredients to the sauce and then calculate the salt content per 150g serving ...) 1 teaspoon pepper 2 tablespoons oregano two cloves of garlic 1 tablespoon honey 1 teaspoon paprika one glass (125ml) red wine one splash of worcester sauce 1 teaspoon sambal oelek (hot chilli) Preparation Chop the onions - not too finely. Press the garlic. Pour olive oil into a large saucepan, add the onions and fry them in the olive oil until they change colour. Now crumble the mince into the onions and fry it until it is completely done (no red bits left). Continue frying the mince and the onions while styrring to let some of the water that has accumulated evaporate. When the mince is nice and crumbly, pour in the red wine. Now add the tomatoes, the tomato concentrate, the honey and the spices. Let the whole lot simmer for an hour with no lid on the saucepan - we want the sauce to reduce to get rid of some of the water - that will make it tastier.

Ответ от Ёнегурочка[гуру]
блин, че лень в гугле челу перевести.. .
вот перевод автоматический со страницы:
там и фото-инструкция по приго

Ответ от Мечта[гуру]
пробовала, не понравилось. Все это ерунда. . Вот если ехать на родину, то да.... этот Соус "Долмию" совсем оличаетсья от того что есть в банке

Ответ от 22 ответа[гуру]
Привет! Вот подборка тем с похожими вопросами и ответами на Ваш вопрос: соус Долмио в домашнем приготовлении? плиссссссссссссс
 

Ответить на вопрос:

Имя*

E-mail:*

Текст ответа:*
Проверочный код(введите 22):*